matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mystery :
Współczynnik kierunkowy prostej prostopadłej do prostej 2y−3=x ,to...
9 lut 13:06
M:
28 kwi 10:44
Podstawy Geometrii:
2y=x+3
1
3
y=
x+
2
2
1
m=
2
m*m
1
=−1 m
1
=−2
28 kwi 14:15