11 | ||
cosα= | ||
16 |
7 | ||
cosβ= | ||
8 |
11 | ||
sb2= 12+42−2*1*4* | ||
16 |
23 | ||
sb2= | ||
2 |
√46 | ||
sb= | ||
2 |
11 | ||
sc2=22+22−2*2*2* | ||
16 |
5 | ||
sc2= | ||
2 |
√10 | ||
sc= | ||
2 |
7 | ||
sa2=42+1.52−2*4*1.5* | ||
8 |
√31 | ||
sa= | ||
2 |
√31+√46+√10 | ||
s= | ||
2 |
1 | ||
sa= | √2b2+2c2−a2 | |
2 |
1 | √31 | |||
sa= | √8+32−9= | |||
2 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |