π | ||
f(x)=sinx+cos(x− | ), x∊R | |
3 |
π | π | π | π | |||||
cos(x− | )=sin( | −x+ | )=sin (x− | ) | ||||
3 | 2 | 3 | 6 |
π |
|
| ||||||||||||||||||||||
f(x)=sinx+sin (x− | )=2*sin | *cos | ||||||||||||||||||||||
6 | 2 | 2 |
π | π | |||
f(x)=2*sin(x− | )*cos | |||
12 | 12 |
√2+√6 | ||
cos15o= | ||
4 |
√2+√6 | π | |||
f(x)= | *sin(x− | ), | ||
2 | 12 |
π | ||
−1≤sin(x− | )≤1 | |
12 |
√2+√6 | √2+√6 | |||
Zwf=<− | , | > | ||
4 | 4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |