matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oceny
Srednia :
Karol mial z pewnego przedmiotu 4 oceny Srednia ocen to 3,5 O ile wzrosla srednia ocen gdy otrzymal jeszcze 6 Licze tak
a+b+c+d
= 3,5
4
a+b+c+d= 14
14+6
= 4
5
4−3,5= 0,5 Wzrosla o 0,5
25 kwi 12:20
Blee:
25 kwi 12:25
Srednia :
Dzieki .
25 kwi 12:27