Funkcja wykładnicza
Piotr: Oblicz wartość funkcji g.
1
G(x)=f(−2x) dla argumentu
f(x)=2x+1 .
8
Wynik przedstaw w postaci: a+b4√c ,gdzie a,b?W,c?C
24 kwi 22:28
aniabb: to było kopiowane
![](emots/2/pytajnik.gif)
bo mi tak wyświetla, że nie wiem, co jest co
24 kwi 22:31
Basia: @
aniabb bylo; też nie wiem o co chodzi
24 kwi 22:34
Piotr: Tam jest 1/8 tylko 1 z 8 rozdzieliły się
24 kwi 22:40
Piotr: Wszystko pięknie ładnie tylko to zadanie jest jakieś dziwne
24 kwi 22:40
Basia: gdzie jest ta 1/8 ? napisz po ludzku
24 kwi 22:41
Piotr: Tam jest, ze dla argumentu 1/8
25 kwi 06:41
piotr: G(1/8) = 2(−2(1/8))+1
25 kwi 08:21
Grześ: nie morzliwe
25 kwi 22:41
Eta:
możliwe
25 kwi 22:47
aniabb: Etuś..raczej je pokasuj niż poprawiaj
25 kwi 22:47