matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosta granica
milo:
prosze o pomoc w rozwiazaniu granicy
n−1
lim
3
√
4n+5
∞
9 lut 02:24
milo:
caly ulamek jest pod pierwiastkiem jakby co.
9 lut 02:25
Eta:
n( 1−
1
n
)
a
n
=
3
√
n(4+
5
n
)
1
lima
n
=
3
√
=
3
√
1/4
4
9 lut 02:43
Eta:
a gdzie słowo "dziękuję"
9 lut 03:04