P(X=xi, Y=yj) | ||
P(X=xi | Y=yj) = | ||
P(Y=yj) |
1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 3+2 | 5 | 1 | |||||||||
P(Y=2) = | + | + | = | + | = | = | = | |||||||||
10 | 10 | 15 | 10 | 15 | 30 | 30 | 6 |
| 6 | 3 | ||||||||||
P(X= −1 | Y=2) = | = | = | ||||||||||
| 10 | 5 |
| 6 | 3 | ||||||||||
P(X= 0 | Y=2) = | = | = | ||||||||||
| 10 | 5 |
| 6 | 2 | ||||||||||
P(X= 1 | Y=2) = | = | = | ||||||||||
| 15 | 5 |
0 | ||||||||
P(X = 2 | Y=2) = | = 0 | |||||||
|
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |