matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dww
hehe:
Prosze pomocy
Oblicz pole i objętość bryły
19 kwi 20:55
Krzysiek60:
81*
√
3
V=
*10 j
3
(policz
4
81*
√
3
P= 2*
+3*9*10 j
2
(policz
4
19 kwi 21:04
heheszki:
a czemu 81 a nie np 82?
20 kwi 17:24
DM:
a
2
√
3
Pole trójkąta równobocznego wyraża się wzorem
.
4
W twoim przypadku 81 = 9
2
20 kwi 17:51