Wyznacz dziedzinę i zbiór wartości funkcji g(x)=f(x)+4
Filip: Dziedziną funkcji f jest przedział <−4,∞), a jej zbiorem wartości przedział (−3,3>.
Wyznacz dziedzinę i zbiór wartości funkcji g(x)=f(x)+4
18 kwi 23:00
aniabb:

Dziedziną funkcji g jest przedział <−4,
∞), a jej zbiorem wartości przedział (1,7>.
18 kwi 23:05
Krzysiek60: g(x)= f(x)+4 oznacz ze wykres funkcji g(x) otrzymano w wyniku przesuniecia funkcji f(x) o 4
jednostki w gore
18 kwi 23:06
Łysy: Dzięki wielkie
18 kwi 23:07
Filip: xDD Dzieki
18 kwi 23:08