matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbadaj przebieg zmienności funkcji
uczeń:
f(x)=ln(3−x)−ln(x−1)
18 kwi 21:46
uczeń:
zbadaj przebieg zmienności funkcji f(x)=ln(3−x)−ln(x−1)
18 kwi 21:51
Krzysiek60:
3−x
f(x)= ln
x−1
18 kwi 21:56