matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile rozwiązań w przedziale <-2π,π> ma równanie:
ola785:
sinxcosx=sinπ/4
16 kwi 20:58
Eta:
√
2
2*sinxcosx=2*
2
sin(2x)=
√
2
>1 −−− sprzeczność
16 kwi 21:03
ola785:
dziekuje
16 kwi 21:04