matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:D
poziomka:
Które z wyrazów ciągu (a
n
) są równe zeru, jeśli:
n
2
−4n−21
a
n
=
n
2
+1
16 kwi 18:46
Krzysiek60:
n
2
−4n−21=0 Rozwiaz to rownanie
16 kwi 18:52
Janek191:
a
7
= 0
16 kwi 20:00