das
Ale: Ciężka całeczka
przez podstawianie
16 kwi 12:28
Ale: Nad całym jest pierwiastek (narysował się początek tylko)
16 kwi 12:28
16 kwi 12:35
Ale: Dziękuje pięknie.
16 kwi 12:41
Ale: Mam jeszcze jeden przykład
t = arctg
√x
x = tg t (mogę tak?)
| | t | |
dostaję postać |
| * dt |
| | √tgt | |
16 kwi 12:57
Jerzy:
√x = tgt
16 kwi 13:03
Ale: No tak, dziękuję
16 kwi 13:04
Ale: Ostatniez którym nie mogę sobie poradzic:
16 kwi 13:18
Ale: ∫
16 kwi 13:18
Adamm:
t=ln(sinx)
16 kwi 13:54
Ale: Faktycznie

Dziękuje Adamm
16 kwi 14:44