15 kwi 22:50
Ajtek:
Ponieważ γ nie jest katem wpisanym.
15 kwi 22:54
Mila:
Kąt γ nie jest kątem wpisanym.
15 kwi 22:55
Hubert: To po czym wnioskuję że kąt γ ma 90 ?
15 kwi 22:55
Mila:
ABCD jest trapezem równoramiennym . ( dorysuj odcinki)
α=30o− katy naprzemianległe
∡ACB=90o jako kat wpisany oparty na średnicy
∡B=60o− suma katów w ΔABC
∡A=60o
dalej dokończysz, czy narysować?
15 kwi 23:04
Hubert: Rozumiem, miałem chwilowe zaćmienie ale wszystko mi przypomnieliście, dziękuję za poświęcony
czas
15 kwi 23:14
Ajtek:
Nie ma sprawy

.
15 kwi 23:14
Mila:
15 kwi 23:14
Ajtek:
Mila

.
15 kwi 23:15
Mila:
Jak się masz Ajtek?
15 kwi 23:15
Ajtek:
Całkiem nieźle. Na święta zrobiłem żurek na zakwasie. Zakwas zrobiłem sam

.
15 kwi 23:16
Mila:
Ja jestem wygodna i kupuję, ale bardzo dobry
15 kwi 23:30
Ajtek:
Ja tez jestem wygodny. Dlatego zrobiłem sam
15 kwi 23:32