matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wiedzac że
elka:
wiedzac że sinα=
3
7
oblicz cosα
8 lut 19:56
maniek:
sin α
2
+ c0s α
2
=1 c0s α
2
=1−sin α
2
c0s α
2
=1−9/49 c0s α
2
=40/49 cos α=2
√
10
/7 lub cos α=− 2
√
10
/7
8 lut 20:01
elka:
dzieki wiellkie
8 lut 20:02