matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
z
QWERTY:
Granica prawostronna lim n→3
+
x
2
−9
f(x)=
x−3
11 kwi 21:20
the foxi:
chyba x→3
+
? reguła de l'hospitala lim =2x=6 x→3
+
11 kwi 21:57
QWERTY:
ta
11 kwi 22:00
Eta:
x≠3
(x−3)(x+3)
f(x)=
= x+3
x−3
x→3 to lim f(x)= 3+3=6
11 kwi 22:05