matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiaz rownanie
Jasiu:
cos(
π
6
−x)=
1
2
9 kwi 21:39
bezendu:
π
x=−2kπ−
6
3π
x=−2kπ−
2
k∊C
==============================
9 kwi 22:02
Eta:
π
π
cos(
−x)=cos(x−
)
6
6
π
π
π
π
x−
=
+2kπ lub x−
= −
+2kπ
6
3
6
3
π
π
x=
+2kπ lub x= −
+2kπ , k∊C
2
6
=========================================
9 kwi 22:07
bezendu:
kobie
Eta
Ci nawet ładnie rozpisała
9 kwi 22:12
Eta:
Hej
.....
?
9 kwi 22:14
bezendu:
Hej, hej sokoły
Po prawej, proszę.
9 kwi 22:16
bezendu:
Spójrz proszę czy dobrze myślę:
https://matematykaszkolna.pl/forum/373376.html
?
9 kwi 22:16
powrót do spisu zadań
α
β
γ
δ
π
Δ
Ω
∞
≤
≥
∊
⊂
∫
←
→
⇒
⇔
∑
≈
≠
inne
rysuję
Φ
ε
θ
λ
μ
ξ
ρ
ς
σ
φ
ω
η
ϰ
ϱ
∀
∃
∄
∅
∉
∍
∌
∏
⊂
⊄
⊆
⊃
⊅
⊇
≡
∟
∠
∡
∥
∬
∭
∮
∼
⊥
⋀
⋁
∩
∪
∧
∨
¬
±
ℂ
℃
℉
ℕ
ℙ
ℚ
ℛ
ℤ
ℯ
↑
↓
↔
↕
↖
↗
↘
↙
△
□
▭
▯
▱
◯
⬠
⬡
♀
♂
♠
♣
♥
♦
imię lub nick
zobacz podgląd
wpisz,
a otrzymasz
5^2
5
2
2^{10}
2
10
a_2
a
2
a_{25}
a
25
p{2}
√
2
p{81}
√
81
Kliknij po więcej przykładów
Twój nick