matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Podłoga i sufit
Bąbel:
Bardzo proszę o sprawdzenie: 1. Podłoga liczb: 0.5= 0 −0.5=−1 e=2 −e=−3
√
137
=11 Sufit liczb: 0.5=1 −0.5=0 e=3 −e=−1
9 kwi 15:32
Blee:
dlaczego sufit z −e ≠ −2.71
= −1
9 kwi 15:56
Blee:
miało być −e ≈ −2.71
9 kwi 15:56