matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
maniek jak ci yszla ta odp
pomocy pilne na jutro:
który przykład jest równaniem oznaczonym które nieoznaczony a który sprzeczny a 6y−2x=9 3y=x−6 b. 2y=x x− 0.5 = 0 c. 2y+x = 3 y−1.5 =0.5x
8 lut 19:04