Pierwiastki zadanie
Ewa: Liczba 8√8√8 jest równa:
7 kwi 22:14
Basia: 64
7 kwi 22:14
Eta:
Myślę,że taki jest zapis

8
√8√8
7 kwi 22:16
Basia: Cześć
Eto 
Bardzo możliwe
7 kwi 22:18
Eta:
7 kwi 22:20
Eta:
Hej
Basia
7 kwi 22:21
Ewa: Tak, Eta ma rację.
7 kwi 22:21
Eta:
8√8√8= 81*81/2*81/4= 87/4
7 kwi 22:22
Eta:
@Ewa
Jakie masz propozycje odpowiedzi w tym zadaniu ( zamkniętym)
napisz.........
7 kwi 22:23
Basia:
= 23*(23*(23)1/2)1/2 = 23*(23*23/2)1/2 = 23*(29/2)1/2 =
23*29/4 = 221/4 = 25+(1/4) = 25*21/4 = 324√2
7 kwi 22:25
Eta:
87/4= 221/4= 324√2
7 kwi 22:29
Ewa: Odpowiedzi: A. 2 do potęgi 214
B. 2 do potęgi 224
C. 8 do potęgi 94
D. 8 do potęgi 104
7 kwi 22:29
Basia: czyli (A); masz tam "po drodze" ten wynik
7 kwi 22:30
Eta: A)
87/4=(23)7/4=221/4
7 kwi 22:30