?
madzia: 
Pomóżcie.
Dane są dwa przedziały liczbowe A= <−6, 3>, B= (−2, 7). jaki jest przedział B/A
8 lut 18:53
kalafiorowa: B/A= (−2,3>
8 lut 18:59
maniek: jak

B/A (3,7)
8 lut 19:03
kaska: maniek twoja odp jest dobra, dziekuje ci baaaarrrdddzzo
8 lut 19:05
kalafiorowa: ooooj przepraszam, mój błąd
8 lut 19:05
madzia: nic sie niestalo, tylko sie teraz zastanawiam czy tam ma byc zbior zamkniety czy otwarty przed
3
8 lut 19:21
madzia: wie ktos moze?
8 lut 19:22
Eta:

B\A= (3,7)
( bo kółeczek nie ma w tym zbiorze, są poza nim więc przedział obustronnie otwarty)
8 lut 19:50
madzia: ale przy 3 jest zamkniete kulko bo jest taki znak >
8 lut 19:55