sin(2x) | |
=−√3 | |
cos(2x) |
π | ||
2x=− | +kπ | |
3 |
π | kπ | |||
x=− | + | |||
6 | 2 |
π | ||
k=0 to x=− | ∉D | |
6 |
π | π | |||
k=1 to x=− | + | ∉D | ||
6 | 2 |
π | ||
k=2 to x= − | + π∉D | |
6 |
π | 3π | 8π | ||||
k=3 to x=− | + | = | nie odp. | |||
6 | 2 | 6 |
π | 11π | |||
k=4 to x=− | +2π= | ∊D | ||
6 | 6 |
π | ||
tg2x=tg(4π− | ) | |
3 |
π | ||
2x=4π− | ||
3 |
π | ||
x=2π− | ||
6 |
11π | ||
x= | ||
6 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |