matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
aga :
f(x)= 2
x−1
f
−1
(x) = ? wyznaczyć funkcję odwrotną do podanej funkcji i wyznaczyć jej dziedzinę
5 kwi 12:56
aniabb:
x=2
y−1
log
2
x=y−1 y=log
2
x+1 D: x>0
5 kwi 12:59
aga :
dziekuje
5 kwi 13:12