matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcja Kwadratowa
kwadratowa:
Który wzór funkcji nie ma miejsc zerowych? A f(x) = x
2
+ 2 B h(x) = x
2
− 4 C g(x) = x
2
−2 D k(x) = (x+2)
2
4 kwi 23:19
aniabb:
A
4 kwi 23:25
Eta:
A)
4 kwi 23:26
aniabb:
4 kwi 23:27
kwadratowa:
Dziękuje
4 kwi 23:30