matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Hmm
Nina:
Jak obliczyc wysokosc jesli mam dane ze trapez jest rownoramienny. Ramiona maja po 5cm przekatna 20cm a obwod 48
4 kwi 15:52
q:
2x+2y+10=48 x+y=19 pitagoras 19
2
+h
2
=20
2
4 kwi 16:03