matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równanie (wynik podaj w najprostszej postaci)
Wafel anonim:
√
3
t−2=t−
√
3
3 kwi 23:09
aniabb:
√
3
t−t = 2−
√
3
t(
√
3
−1)= 2−
√
3
2−
√
3
t=
√
3
−1
√
3
−1
t=
2
3 kwi 23:29