matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja kwadratowa
kasiula:
Funkcja kwadratowa rosnąca w przedziale (−
∞
,−3) i ma wzór: A.f(x)=−(x−3)
2
+1 B.f(x)=−(x+3)
2
+1 C.f(x)=−(x−1)
2
+3 D.f(x)=−(x−1)
2
−3
8 lut 17:54