matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz miejsce zerowe funkcji liniowej
NIEMATEMATYCZNYUMYSL:
−1/2x+4
1 kwi 10:58
ICSP:
To jest wyrażenie a nie funkcja. To jest funkcja : f(x) = −1/2x + 4 , x ∊ R 0 = −1/2x + 4 1/2x = 4 x = 2 * 4
1 kwi 11:01