zad
:): przeprowadz dyskusje rozwiazywalnosci rownania ImxI+x=m w zaleznosci od parametru m
8 lut 17:33
:):
8 lut 17:54
:): IxI=I2x−1I
8 lut 17:54
:): 2−I1−xI>1
8 lut 18:01
:): Ix−2I≤Ix+2I+2
8 lut 18:02
:):
8 lut 18:36
:):
8 lut 18:43
:):
9 lut 07:59
:):
9 lut 10:03
:):
9 lut 10:14
Niunka: w tym
9 lut 10:15
:): nom
9 lut 10:17
:): moge pwoiedziec jak mi wyszlo
9 lut 10:18
:): IxI=I2x−1I wyszli mi x=1/3
9 lut 10:18
:): z 2−I1−xI>1 wyszli mi (o,2)
9 lut 10:19
:): z ostatniego wyszlo mi x≥1 i −4≤2
9 lut 10:21