pomoc
alllla: Pomocy

Liczba log
336 jest równa:
a)2 log
3 6
c) log
39 log
34
d) log
320 + log
316
8 lut 17:33
zadania matematyczne z prawem : zadania matematyczne z prawem do ich opublikowania na stronie proszę o
kontaktuygsgmmsgasg.,.g.g.g.g
asg asgmasg asg sguas mgassag sa.g,sa,g.sag as, g,sg sgusga
sagagm.,asgm,sag.,masg.sag.kkglaasg,gg
8 lut 18:36
maniek: c
8 lut 18:40
pomocy pilne na jutro: który przykład jest równaniem oznaczonym które nieoznaczony a który sprzeczny
a 6y−2x=9
3y=x−6
b. 2y=x
x− 0.5 = 0
c. 2y+x = 3
y−1.5 =0.5x
8 lut 18:44
tuska: a w c nie powinno być czasem log
39 + log
34

?
jeśli tak, to c jest ok
8 lut 18:45