Zadanie
Wielkanocna : 80,(3)+0,2 ile to jest równe
31 mar 12:01
Jerzy:
A co oznacza ten zapis ?
31 mar 12:27
===:
pewnie 80,(3)
31 mar 13:30
===:
...ale czy 8
0,(3)+0,2 czy 8
0,(3)+0,2 
?
31 mar 13:34
Krzysiek60: | | 3 | | 3 | | 1 | | 15 | | 9 | | 24 | |
80,(3)+0,2= 1,(3)+0,2= 1 |
| +0,2= 1 |
| + |
| = 1 |
| + |
| = 1 |
| |
| | 9 | | 9 | | 5 | | 45 | | 45 | | 45 | |
31 mar 14:07
Wielkanocna : 8 do potęgi 0,(3) + 0,2 przepraszam za zapis
31 mar 15:16
===:
0,2 też jest w wykładniku potęgi?
31 mar 15:35
Wielkanocna : Nie.
31 mar 17:05
annabb: 2,2
31 mar 17:09