matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
aga:
√
6
10
x
=
2
Ktoś coś − bo nie wiem jak sie za to zabrac?
30 mar 21:51
ICSP:
√
6
x = log (
)
2
30 mar 21:52
Janek191:
10
x
= 0,5
√
6
log 10
x
= log ( 0,5
√
6
) x = log ( 0,5
√
6
)
30 mar 21:53