Rozwiąż równanie
aniaaaa: Rozwiąż równanie:
x−2=2−1/x−2 x≠2
30 mar 16:27
Blee:
NAWIASY
30 mar 16:29
Hajtowy:
x ≠ 2
Chyba to tak ma wyglądać
30 mar 16:30
aniaaaa: x(x−2)+1=0
x
2−2x+1=0
w miare dobrze czy bardziej bzdury?

:(
30 mar 16:36
Blee:
Dobrze ... i dokoncz
30 mar 16:38
aniaaaa: △=(−2)
2−4*1*1=0
√△=0
dobrze?
30 mar 16:43
aniaaaa: tzn. x1=x2=1
30 mar 16:44
Jerzy:
L = 1 − 2 = − 1
| | 1 | |
P = 2 − |
| = 2 + 1 = 3 |
| | 1 − 2 | |
L ≠ P
30 mar 17:02
Blee:
16:36 −−− od kiedy −2 −2 = 0
30 mar 17:05
Jerzy:
A 16:38 ?
30 mar 17:06