Potegi
Krzysiek60 : Uzasadnij rownosc
29+29= 210
(−3)+(−3)3+(−3)3= −34
Na ja wiem ze 29= 512 +512= 1024= 210
Tylko jak to wytlumaczyc 7 − klasiscie
28 mar 22:08
Eta:

+

=2*

zamiast

to 2
9
2*2
9 = 2
1*2
9= 2
10
28 mar 22:16
Eta:
Np : 3
5+3
5+3
5 = 3*

= 3*3
5= 3
6
28 mar 22:21
Krzysiek60 : Dziekuje CI dzisiaj po raz drugi

Niestety wychodzi to ze nie bylem nauczycielem
A chcialbym tego miglanca wyciagnac .
28 mar 22:22
Mila:
(−3)3+(−3)3+(−3)3=a+a+a=3*a=3*(−3)3=3*(−1)*33=(−1)*34
28 mar 22:23
Krzysiek60 : Dziekuje Ci rowniez
Milu 
Pewnie jeszcze nie raz bede dopytywal w trudniejszych sprawach
28 mar 22:27
pigor: ... witam

bardzo dobrze dziewczyny; "do zobaczenia" na forum wkrótce ...
1 kwi 15:24
janek191:
18 wrz 17:38