matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
miś:
2
3
√
x
2
−5
3
√
x
=3 prosze o pomoc
27 mar 00:20
aniabb:
było gdzieś niedawno ... t=
3
√
x
i masz 2t
2
−5t−3=0
27 mar 00:22
miś:
O faktycznie było, takie samo
Dzięki
27 mar 00:46