trygonometria
Klamerka: 1/sin a − sin a = cos a / tg a
ktoś wie jak to zrobić ?
26 mar 22:07
Krzysiek60: Wie ale zapisz ti porzadnie
26 mar 22:08
26 mar 22:13
Krzysiek60: sinα≠0
cosα≠o z e wzgledu na tgα
| | cosα | | cosα | | cos2α | | 1−sin2α | |
P= |
| = cosα* |
| = |
| = |
| |
| | tgα | | sinα | | sinα | | sinα | |
wedlug mnie to nie jest tozsamosc
26 mar 23:01
iteRacj@: dobry wieczór!
ponieważ pomiędzy 22:07 a 22:13 zginął − sin α
26 mar 23:06
Krzysiek60: Dobry wieczor
iteRacj@ 
tak zapisane jest
26 mar 23:44