matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
qaz:
wiemy że log6≈0,8
√
15
Ile wynosi log
5
26 mar 17:12
ICSP:
√
15
1
15
1
6
log (
} =
log (
) =
log (
) =
5
2
25
2
10
1
=
[log6 − 1]
2
26 mar 17:21
qaz:
Dziękuję ICSP
26 mar 23:48