matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
promień okręgu :P
aniaaaa:
obliczanie promieniu okręgu
zawiesiłam się przy głupocie
chyba zmęczenie już robi swoje
r=4+4
√
3
−8/2=
?
24 mar 21:47
aniaaaa:
((((((((((((((((((((((
24 mar 21:58
xyz:
8/2 = 4 zatem 4+4
√
3
−4 = 4
√
3
24 mar 22:27