1 | 1 | |||
P= | *3x*7y*sin∠A i PΔAKM= | x*4y*sin∠A | ||
2 | 2 |
PΔAKM |
| ||||||||
= | |||||||||
P |
|
4 | ||
PΔAKM= | P | |
21 |
1 | ||
PΔKBL= | *2x*2z*sin∠B | |
2 |
PΔKBL |
| ||||||||
= | |||||||||
P |
|
4 | ||
PΔKBL= | P | |
15 |
1 | ||
PΔLMC= | *3z*3y*sinC | |
2 |
PΔLMC |
| ||||||||
= | |||||||||
P |
|
9 | ||
PΔLMC= | P | |
35 |
4 | 4 | 9 | |||
P+ | P+ | P+6=P | |||
21 | 15 | 35 |
5 | |
P+6=P | |
7 |
2 | |
P=6 | |
7 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |