matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
z talesa pomocy
marek:
oblicz długosc odcinka AD jesli IABI=3,6 cm IACI=5,4 cm IDEI=1,2cm
8 lut 14:41
ula:
AD
AB
=
AE
AC
lub inna proporcja
AB
AC
np
=
AD
AE
8 lut 14:52
marek:
i co dalej bo nie wiem...
8 lut 15:00