matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz funkcje trygonometryczne
rownanov:
Oblicz wartości pozostałych funkcji trygonometrycznych kąta ostrego alfa. d) tgα = 2 Jak takie coś zrobić pitagorasem? ktoś wyjaśni?
18 mar 13:35
Jerzy:
c=
√
1
2
+ 2
2
=
√
5
18 mar 13:38