matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zes
Qaz:
Oblicz _____ 4+ 4i = _____ Re4+ 4i
15 mar 18:59
PW:
Oj, a po co pytać? Wystarczy zastosować definicję liczby sprzężonej.
15 mar 19:13
Janek191:
−−−−− 4 + 4 i = 4 − 4 i −−−−− Re 4 + 4 i = 4
15 mar 19:25