log208 | 3log202 | |||
log308= | = | = | ||
log2030 | log205+log203+log202 |
3log20{8} | ||
= | ||
b+a+log202 |
1−b | ||
to log202= | ||
2 |
| 3(1−b) | ||||||||||||
zatem log308 = | = | ||||||||||||
| 2a+b+1 |
3(1−b) | ||
log308= | ||
2a+b+1 |
log312 | log33+2log32 | 1+2a | ||||
2/ log3312 = | = | = | ||||
log333 | log33+log311 | 1+b |
1+2a | ||
log3312= | ||
1+b |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |