matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tożsamość
agnieszkaa:
Sprawdź, czy
1
ctg10
0
−ctg20
0
=
sin20
0
15 mar 03:08
Janek191:
cos 10
o
cos 20
o
L =
−
=
sin 10
o
sin 20
o
sin 20
o
*cos 10
o
− cos 20
o
* sin 10
o
=
=
sin 10
o
*sin 20
o
sin ( 20
o
− 10
o
)
1
=
=
= P
sin 10
o
* sin 20
o
sin 20
o
15 mar 08:02
agnieszkaa:
Bardzo dziekuje
15 mar 10:01