matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mata
Katrina:
Oblicz Tg
2
60°−sin45°*cos45°−sin60°*tg30° Szczegółowo
14 mar 19:17
Katrina:
3
√
3
ODP A 2 B 3 C
D 3−
2
6
14 mar 19:26
Katrina:
Żadna ODP mi nie wychodzi
14 mar 19:26
Eta:
Odp A) 2
√
2
√
2
√
3
√
3
(
√
3
)
2
−
*
−
*
=
2
2
2
3
1
1
= 3 −
−
=.....
2
2
14 mar 19:45