matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o wyjaśnienie
Monia:
Jaka jest wartość liczbowa wyrażenia
3
√
−1
11
16
*
3
√
2
?
7 lut 21:32
kalafiorowa:
3
√
−
27
16
*
3
√
2
=
3
√
−
27
16
*2
=
3
√
−
27
8
=−
3
2
7 lut 21:37