matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
fizyka
Kosmita:
rzut ukosny: x(t)=v
0
cosa*t x=? nie wiem jak
12 mar 20:41
piotr:
podaj treść zadania
12 mar 22:04
piotr:
x(t) = v
0
cos(α)*t np.: dla t = 10 x = 10 v
0
cos(α)
12 mar 22:06