| 5! | 4*5 | ||||||||||
|Ω| = | = | = | = 10 | |||||||||
2!*3! | 2 |
| ||||||||
|A1| = | = 1 | |||||||
1 | ||
P(A1) = | ||
10 |
| ||||||||
|A2|= | = 3 | |||||||
3 | ||
P(A2) = | ||
10 |
|
| |||||||||||||||
|A3| = | * | = 2*3=6 | ||||||||||||||
6 | ||
P(A3) = | ||
10 |
| 7! | 6*7 | ||||||||||
|Ω|= | = | = | = 21 | |||||||||
2!*5! | 2 |
| 5! | |||||||||
|B1| = | = | = 10 | ||||||||
2!*3! |
10 | ||
P(B1) = | ||
21 |
| 3*4 | |||||||||
|B2| = | = | = 6 | ||||||||
2 |
6 | ||
P{B2) = | ||
21 |
|
| |||||||||||||||
|B3| = | * | = 12 | ||||||||||||||
12 | ||
P(B3) = | ||
21 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |