Katy
Krzysiek60:

Wierzcholek P trojkata rownobocznego APB jest punktem wewnetrznym kwadratu ABCD
Oblicz miare kątow
∡BPC
∡CPD
∡DPA
Z poczatku wydawalo sie latwe ale teraz juz nie
12 mar 13:00
Krzysiek60: No nie juz widze
AP= AD stad ΔDAP rownoramienny i tak samo BPC rownoramienny
stad ∡PBC= ∡DPA= 75o
Stad ∡CPD= 150o
12 mar 13:06
Mila:
∡BPC= ∡DPA= 75o
12 mar 17:51
Krzysiek60: Dobry wieczor

No tak literowka
12 mar 17:56
Mila:
Dobry wieczór

Już zdrowy?
12 mar 17:58
Krzysiek60: Nie Milu
Do konca marca jestem w domu . Nie chcialbym tutaj pisac na forum dlaczego .
12 mar 18:09
Mila:
To życzę zdrowia
12 mar 18:13
Krzysiek60: dziekuje Ci

I dobrze ze jest to forum
Proszse spojrz na poprzednie zadania tam mam drugie
12 mar 18:17