matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
gwiazda:
Rozwiąż równanie: tg(x
2
)=0
11 mar 18:10
the foxi:
x
2
=kπ, k∊C x=
√
kπ
⋁ x=−
√
kπ
11 mar 18:17
Basia:
x
2
=0+kπ=kπ kπ≥0 ⇔ k∊N x =
√
kπ
gdzie k∊N
11 mar 18:17